Talen

 • Nederlands
 • English
 • Français
 • Deutsch

Nieuws

25 jarig jubileum!overzicht

05
apr

Dit jaar bestaat Aimée Porcher 25 jaar, reden voor een feestje! Het feest zal plaatsvinden op 9, 10 of 11 augustus a.s., afhankelijk van het weer (een feest vraagt natuurlijk om stralend weer!).

In de Nieuwsbrief van afgelopen december hebben we jullie een aantal verzoeken gedaan in verband met de gezamenlijke feestelijke viering van dit jubileum op de camping komende zomer. Die verzoeken herhalen we in dit nieuwsbericht nog een keertje voor wie de Nieuwsbrief niet ontvangt en voor diegenen die onze verzoeken even vergeten waren :)

 • Verzoek 1: probeer je/jullie mooiste herinnering aan je vakantie op Aimée Porcher in Nederland creatief vorm te geven en maak daar een mooie of gekke foto van. Upload die foto en stuur hem naar ons op via de mail of bij grote bestandsgrootte via WeTransfer. Milou gaat daar dan iets moois mee doen.... Dus géén oude foto opsturen, maar een nieuwe, creatieve foto van een oude herinnering!
   
 • Verzoek 2: Voor de feestdag zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de vossenjacht... want om iets te kunnen organiseren waar iedereen aan kan deelnemen, hebben we ook hulp nodig... Vandaar ons tweede verzoek: Heb je zin om 'vos' te zijn en heb je een leuk idee? Geef je dan op bij en beschrijf je idee per mail aan ons. We nemen dan daarover contact met je op. Wij gaan de leukste (en de meest uitvoerbare) ideeën uitzoeken en uitgebreid bespreken met de betreffende mensen.
   
 • Verzoek 3: Natuurlijk is het ook feest en, behalve gezellig samenzijn, lekkere hapjes en drankjes, hoort daar ook muziek bij! Een van de muzikale onderdelen deze avond is de AP-Band, onder leiding van Bart Tuinman. Het idee is om een band samen te stellen in de feestweek met jullie als bandleden. We kunnen van tevoren jullie de bladmuziek al opsturen, zodat je thuis al wat kan oefenen. Daarom ons derde verzoek: Heb je zin om op het feest mee te spelen in de AP-Band en heb je eventueel een instrument, geef je dan hier op. Het is niet nodig om veel ervaring te hebben om toch mee te kunnen spelen!
  Zangers & Zangeressen zijn ook welkom!

De rest van onze plannen blijft nog even een mysterie.....

Kom naar Aimée om het 25 jarig bestaan mee te vieren! Wij hebben er zin in!

Milou, Tim, Hans en Mieke.