Talen

 • Nederlands
 • English
 • Français
 • Deutsch

Reserveren

Reserveringsvoorwaarden

 1. 1  U dient een bedrag van €49,50 over te maken waarvan €40,- aanbetaling en €9,50 reserveringskosten. U kunt uw aanbetaling overmaken op bankrekening nummer NL59INGB0007829283 tnv Reserveringskantoor Aimée Porcher in Arnhem.
 2. 2  Wanneer dit bedrag ontvangen is, sturen wij u een bevestigingsmail en is uw reservering definitief. De aanbetaling van €40,- wordt verrekend met uw eindafrekening.
 3. 3  Graag drie voorkeursplekken opgeven, indien deze alle drie niet beschikbaar zijn nemen wij contact met u op om over de plek te overleggen. Plattegrond
 4. 4  Indien u niet op de afgesproken aankomstdatum arriveert, houden wij uw plaats 24 uur voor u gereserveerd. Na 24 uur geven we de plek vrij voor andere gasten zonder restitutie van de aanbetaling.
 5. 5  Bij annulering of niet verschijnen vindt geen restitutie plaats.
 6. 6  Mocht u besluiten eerder te vertrekken dan de aangegeven vertrekdatum brengen wij de helft van de resterende nachten in rekening.
 7. 7  Mocht u later arriveren en wij dit niet tijdig (14 dagen voor aankomstdatum) hebben doorgekregen, brengen wij deze nachten in rekening.
 8. 8  Het is aan te raden zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

* In verband met het coronavirus hanteren wij soepelere voorwaarden voor 2021; wanneer u niet kunt afreizen, omdat grenzen dicht zijn of het reisadvies vanuit de Nederlandse overheid oranje/rood is, krijgt u een voucher of uw geld terug. Meer informatie vindt u hier.

Wilt u alstublieft reserveren en betalen met dezelfde naam om misverstanden te voorkomen?

Reserveringsformulier Camping

Graag 3 voorkeursplekken aangeven, de plekken 47 t/m 55 zijn alleen geschikt voor tenten (en vanaf 2021 ook met stroom mogelijk). Plattegrond