Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Foutmelding

  • Deprecated function: Return type of DateObject::__wakeup() should either be compatible with DateTime::__wakeup(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include_once() (line 143 of /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/sites/all/modules/date/date_api/date_api.module).
  • Deprecated function: Return type of DateObject::format($format, $force = false) should either be compatible with DateTime::format(string $format): string, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include_once() (line 143 of /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/sites/all/modules/date/date_api/date_api.module).
  • Deprecated function: Return type of DateObject::setTimezone($tz, $force = false) should either be compatible with DateTime::setTimezone(DateTimeZone $timezone): DateTime, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include_once() (line 143 of /var/www/vhosts/aimee-porcher.com/httpdocs/sites/all/modules/date/date_api/date_api.module).

Sauna

In het najaar 2018 ging de schep de grond in, na een lange tijd van dromen, plannen, ontwerpen en overleg voor een mooie en bijzondere sauna op Aimée.
In het voorjaar van 2019 stond het geraamte van de sauna. In de loop van het voorjaar is alles afgebouwd, met als kerst op de taart de mooie buitendouche in de meivakantie-klusweek.

Het resultaat mag er zijn!

We zijn heel erg trots op onze eigen,10 persoon sauna! Vanuit de sauna kijk je prachtig uit over het centraal massief, je hoort de vogels en je kan even wegdromen van even niks. De verlichting buiten onder het afdakje komen uit Vietnam; ze verspreiden een magische gloed in de avond, die zijn dus wel heel bijzonder.
3x per week is het mogelijk om (tegen betaling) een aantal uren in de sauna te gaan en heerlijk op de ligstoelen ervoor te relaxen met een fris drankje of een heerlijke muntthee. Het reserveren gaat gemakkelijk; schrijf je in met je plek nummer.
De kosten zijn €6,- per persoon, je kunt dan een dagdeel gebruik maken van de sauna en je vakantie compleet maken.

Tijdens corona hanteren we wat andere tijdsloten en regels, dit kunnen we je allemaal vertellen als je op Aimée bent.